Sunday, April 26, 2009

yufooo in memory




for the first time in my life, aku betul2 rasa cam aku akan hilang beberapa org kawan..
contohnya.. urm, tak payah la sebut kan? kang ade yg kembang pulak..
sape2 je la..
pagi tadi aku bangun, awal gak ar, lalu pergi mandi dan bersiap utk ke muet..
aku tgk malin lena tido, takut plak nak mintak pinjam kereta,
tp acat kata, try je, malin mesti bg punye... so aku memberanikan diri..
yes! mission accomplished! berjaya buat wanita2 sekeliling pandang aku skit walaupon sebenarnya kereta org..
hahahahhaha... nampak sgt pompuan uitm (most of them) materialistic..
ok lah, back to the muet, payah dowh, serious im not confident with myself either..
paling sakit ati listening test, dah la aku pekak sebelah! tensionnye!!!
hurm.. nak dipendekkan citer, lepas tu kami keluar makan di bawah pohon meranti..
makanannya ok laaa... tp rindu lagi masakan mama!
hehehhe, mesti la, tiada masakan yg lebih enak dr tangan ibu sendiri betul tak kawan2?
dah sampai tu, aku gi panggil adik2 kat atas...
kitorang memulakan perjalanan.. oh aku lupa bagitau eh? aku balik k.L da..
berenam dalam kereta. segat n malin di depan.. (sbb tutttt...) oops.. controversial skit... n kami berempat kat belakang.. aku mcm tak percaya, setibanya aku kat umah segat, aku cam bergenang gak ar air mata, walaupon kadang2 aku nyampah gak kat budak ni sbnrnya, tp aku rasa dia baik sgt dowh, n dia respect aku sbgai senior. itu yg aku salute kat dia.. lepas tu, malin antar aku kat umah satek ngan diorg smua ar, setibanya disana.. KERASSSSS dowh.. tetiba rasa the awkwardness.. padahal sama je, kitorg lepak skali gak kat block, tp tah, cuma apa yg blh aku ckp, aku byk berdiam diri ar ari ni.. tp happy gak ar sbb malam td, kitorg gi the curve, makan kat thai express (mahal nak mampos macam babi) pastu cam whoring ar mcm budak2 myspace lain.. (yucks)
masa lepak kat asia cafe (lepas the curve), aku tak tau nape, tp aku takde mood langsung, dah la kena tgk bola (aku tak minat) pastu tah la, nasib la ade skunk yg teman (tak tgk bola gak).. pastu gossip2 jap, bola pon abis, pastu kitorang balik..
here i am kat depan laptop, writing my journal of the day, sounds boring bt i loike..
nah tgk la gmbar yg tak seberapa ni

2 comments:

Hafiz Abd. Rahman said...

u want be on top????...
wah tersentuh nya perasaan ku mbce surat kiriman rasmi ne....
ala lepak ar degree kt s.alam nnti sume...
ceh....bajet aku comfirm dpt s.alam lak...
dpt KBM Manposs...
kimak ko post pasal figure aku...
tngu nnti ak kurus mcm aizat...

rysoul said...

hahaha chill la malin..
figure kau camne pon, aku tetap sayang ko..
hahahahahha